GrattisGrattis!

Nej nu käner jag mig jättedum! Jag glömde helt bort att gratulera Tanja på sin 16-års dag igår.. Men bättre sent än aldrig! Så här är det: GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis!!!


Tanja och Cornelia ibörjan av förra sommarlovet, Borensberg.


















Städning

Nu är det dags för lite städning här hemma. Eller framförallt i mitt rum, det ser förjävligt ut. Jag var tvungen att dumpa alla kläder från sängen när jag skulle sova igår, föratt ens få plats. Jag bjuder en städningsoutfit och mitt fina (hmm) rum.





























Kvällen

Jag är ju så smart, vet ni.. Jag glömde kameran hemma. Jag får skylla på att jag hade satt den på laddning och att det blev lite stressigt. Det är inte i hela världen. Det blev inte mycket folk hos Jocke. De flesa var trötta och hoppade av. Men trevligt blev det ändå, till en början. Det var Linus, Caroline, Jocke och jag. Efter en del vindrickande, pratande, sjungande, pajätande och spanskaöversättning, så blev det inte roligt för min del. Men det var trevligt så länge det varade. 
Haha, Linus och jag försökte översätta en spank låt, om den ens var spansk(?). Sedan låg vi och kollade på stjärnorna, som inte ens fanns. Caroline och jag pratade gamla minnen, jag äcklas fortfarande - blää. Måste bara tillägga att det var ett himla fint hus Jocke bodde i, stilrent, modernt och mycket fönster som släppte in ljus - Nice!

Nu ska jag göra mig i ordning, då Jocke och Linus kommer och lämnar lite glömda saker. Sedan ger jag mig av upp till pappa för att sova där.

Jag tror har Carro lite bilder, om jag kunde sno några. Så jag får väl säga som så att jag lägger upp bilder från kvällen vid ett annat tillfälle.
























Ändrade planer!

Det blir inte landet gott folk. Nu ska det partas ikväll, hos Jocke blir det. Hoppas det blir roligt. Kommer med pics och information efteråt.

Frågan är bara vad man ska ha på sig? Hmm, nu kommer den här situationen där man inte har ett enda plagg att ha på sig. Fan, fan, fan PANIK! Jaja, jag kommer nog pånågot bra i slutändan, ska ni se..

Så länge får ni en bild på Ida och mig, i förrgår på bion..



TTFN!


















Svartvitt

God efter middag. Jag sov ett par timmar, sedan åkte jag ner till stan. Mamma hade hittat en ny vintagebutik, hur kan man någonsin missa en butik som den här i lilla Linköping? Butiken heter Misoui vintage clothing och ligger upp mot trädgårdsföreningen, på dtottninggatan. För lite mer info gå in här --> Misoui. Den var helt fantastisk med udda klänningar från 70-talet, skärp, sjalar, hattar och massvis av väskor. Nackdelen var att storlekarna och passformerna också var udda. 

Vi ska nog åka till landet snart, det blir att sola imorgon - förhoppningsvis! 

Jag har en sak att erkänna: Jag är besatt av svartvita bilder!! 

Jag i sovkläder
See you tomorrow again folks!




















What would you have in mind?

Hej, hej. Igår blev det en lång natt - oväntat. Jag träffade Jocke, samt vän, från Stockholm. Det ver ett tag sedan han var i de här trakterna och jobba. I alla fall. Det var rätt så trevligt med lite drickande, musiklyssnande och prat. Ikväll ska jag träffa Linus ett tag. Kanske något annat dyker upp(?). Detta är bara begynnelsen på en helt vanlig dag, allt kan hända.


"Det blir vad man gör det till".


Puss från mig















Resumé

Jag har inte gjort så mycket idag, men det är skönt att ha sådana dagar IBLAND.. Jag gick ut och gick vid ån, skönt! Lite bilder nedanför. Efter det duschade jag och satte mig vid datorn. Jag har kollat igenom alla bilder från ett år tillbaka, tänkte ge ett par smakprav här neranför.



Jag innan gåstunden


Min samsung Mp3




















SOLO

Hejsan och godeftermiddag. Jag har inte riktigt lyckats ta mig upp ur sängen ännu. Jag var uppe ett tag sedan blev det sängen igen. Mamma kom hem med tidningen SOLO. Elin King på första sidan, en av mina stilikoner och favorit bloggar!
> Elin klings blogg < Jag tycker hon är stureplans svar på Sex and the City. Elin är söt, lång, sexig, trendexpert med en obeskrivlig konst att kunna matcha kläder och dessutom en mycket underbar person, alltså en helt makalös mix!

Idag blir det inte mycket att göra, jag ska ta det lungt kanske sy lite, ansiktsmask, pedikyr och lite smått och gott.


Sötaste Elin


Fin baddräckt från Pieces, 249:-















Life doesn´t always turn out to be your fantasie

Oh! Jag smälter vilken film. Det här är den bästa filmen jag har sett på flera år! Goda drinkar, skyhöga klackar, vippiga klänningar, stort, lockigt hår ala Carrie Bradshaw -jag bokstavligen smälter! Jag vill sätta på mig den kortaste klänningen jag har, de högsta klackarna jag har och topera lockigt hår för att sedan festa gärnet! Herregud, den som ligger bakom SATC är ett geni, det är så genialiskt. Tänk så många tjejer som har tappat modet och bara genom att kolla på dessa tjejer få livsgnistan tillbaka. Den väcker något lekfullt inom en som man inte trodde fanns där.
Jag blir kär, karriärsinriktad, inspirerad, farsinerad, avundsjuk, glad, förtjust, festsugen, självsäker och vill leva livet här och nu. Helt sjukt, helt sjukt är det..
Jag vill gå i högklackat med fina kläder varje dag. Ta mig till lyxiga sviter där man kan bada i champanj, till heta fester, till världens finaste skor, till ett liv i framtiden <3

Nu ligger jag här i sängen, äter godis och drömmer mig bort. Jag tror på mig själv och kommer göra allt för att uppnå mina mål och drömmar.



Min väska och Idas fina klocka


















SATC <3

Nu har jag sytt i ett par timmar. Jag tycker det är jätteroligt att sy, speciellt när det blir så bra : ) Har sytt om ärmarna på trenchcoaten, den nya tunikan (bilden), nya kjolen (bilden) och ett par bikinitrosor.
Ikväll ska Ida och jag kolla på Sex And The City, the movie : ). Ska bli riktigt trevligt och spännande att se filmen också! Funderar att ta mig min nya trench.

 



Mitt hår idag:



Osminkad på båda bilderna


 















Det rockar hårt!

Nu har min övenattningsgäst gått. Riktigt trevligt igår åt rostbiff och postatissallad och sedan vi kollade på filmen "Detroit", hanldade om hårdrock. Ibland önskar jag at jag levde på den tiden då hårdrocken regerade och tjejer sprang backstage, stora fluffiga hår, röda läppar, korta röda klänningar, guldiga, höga klackar och pälsjacka, vilken dröm! Nog om att drömma..
Jag har lite bilder från igår, assesoarer, nyinköpt, jag, rummet och filmen.


 
Jag igår, med uppsatt hår (pga klippningen)


Min klocka, som jag gjort om


Mitt rum, ena sidan


Mitt rum, andra sidan


Den jättesöta kjolen



Bilder från filmen (discotjejen):



♥Fint som snus!


















Bråk : S

Nu har jag varit och klippt mig hos snälla och söta Sara. Det blev mycket urklippt, men det växer ut. Jag hatar verkligen att klippa mig, sånt som måste göras dock. Jag gick på stan en stund efter och hittade en kjol på HM för 49:- !! Jättesöt. Träffade Ida en och pratade en stund. 

När jag åkte bussen hem blev det bråk. Vid en hållplats går det på en chilenare (eller något i den stilen) och busschauffören är turk, för att tillägga. 
Chilenaren visar upp ett kvitto och chauffören säger: Det där är inte giltigt.
Chilenaren ryter i: Jag har ju för fan betalat 30spänn och du säger att det inte är giltigt!
Chauffören: Det är fejk!
Chilenaren går ur bussen och börjar snacka skit med sina kompisar: Fan han säger att det är fejk, osv.
Då går chauffören ur bussen: Fan jag försöker vara snäll mot dig!
Han drar honom i tröjan och trycker upp honom.
Chilenaren: Fan släpp mig, jag vill fan inte slå dig, jag vill inte bli tagen av snuten, Idiot släpp mig för i helvete.
Folk börjar kolla sig om i bussen, en del skriker "Kör för fan" andra går fram och säger "Så, nu åker vi".
Efter ett tag tjafs mellan dem båda går han åter in, men inte nog med det. Han kör som en dåre sedan!
Ibland är det, tråkigt nog, så att fördomar man har mot utlänningar stämmer. Vilket folk det finns, här pratar vi om att lägga energi på fel saker. Han kunde lika gärna lutat sig tillbaka och åkt där ifrån, men nej, nej! Det gäller att solla här i livet, se det positiva och lägga energin där!

Mer bilder och så kommer senare hinner inte nu.















Äntligen!!

Nu äntiligen är jag färdig med hela rummet!! Jag satte igång med att måla så fort jag vaknade, tycker det är tråkigt när det är halvgjort. Sedan åt jag en välfärtjänt frukost bestående av youghurt, kaffemocca och juice. Nu ska jag damsuga, plocka iordning det sista i rummet, packa, duscha och sedan bussen in till stan.




Kaffemocca:
1½ dl mjölk
1 msk kakao
½ msk vaniljsocker
1 dl kaffe


Notera färgen på benet, haha.
















Kvällningen

Nu har alla nära och kära gott hem. Det blev en trevligt middag med lite rostbiff, potatissallad, franska och sallad samt lite kladdkaka. Sedan blev det allsång på skansen, gilla Håkan <3.
Ska nog städa upp lite efter målningen här, göra mig iordning och sedan blir det bumms i sängen.
Morgondagen ser ut som följande: Gå upp ganska så tidigt för att klippa mig (barret måste verkligen få sig en omgång), sedan hem och måla klart det sista och sist men inte minst packa och dra till en fd. klasskompia för att sova där : ) 

Det bestämmdes förörigt en jätterolig sak idag: Vi (fd. kalasskompisarna) ska troligen till Daniels land och övernatta där ett par dagar, hoppas Ida kan!



Fina glas


Kortet^


Nu är du 18 år GRATTIS!! Att fylla just 18 innebär att du får..


bli satt i fängelse - akta dig!!

...inte längre något underhållsstöd - inget att suckta efter :p

...sterilisera dig - kommer INTE på frågan, här ska vi se många barn!

...köpa folköl i affärer och alkoholhaltigadrycker på restauranger - syrran jag är jättesnäll mot dig, plz?

...köpa tobak - ajabaja!

...pierca och tatuera dig - naveln sa du?


















Stockholm here I come..

Nu ska vi snart åka, har aldelles strax packat klart. Men problemet är att allt jag vill ha med mig inte riktigt går ner i väskan. Men det får jag väll lösa på något sätt. Så ikväll får vi se om jag och Mikaela ska ut på någonting. Kanske nått uteställe med Jocke? Vi får se helt enkelt hur trötta vi är. Så nu får Julia skriva ensam på bloggen hela veckan =) Får se om jag kanske kan skriva lite någon dag. Men nu måste jag nog skynda mig packa det sista! Hejdå!




















LDB<3




Titta vad mamma kom hem med!!
♥Den här lotionen är defenitivt en ny budgetfavorit. Den luktar jättegott och är perfekt nu till torr sommarhy.

Grattis!!

Först och främjst vill jag säga grattis till min syster18-års dagen. Hon fick ett blått lågt linne från SWE av mig samt ett jätte gulligt kort med en liten vink om vad hon får göra och så vidare nu när hon är 18, lägger ut det senare..

Förövrigt har jag målat hela dagen. Är helt slut nu, då jag målat sen klockan 9 till ungefär nu. Måste säga att det har gått väldigt bra idag och att jag fått in snitsen på hur man gör. Det är nästan färdigt och jag är jättenöjd, så det är värt mödan : ) Sorgligt nog tog färgen slut när det gick som bäst, nu är jag här igen med ett rum som är HALVmålat. Det får helt enkelt bli så att jag får måla det sista i natt. Mamma var så snäll och köpte mer färg åt mig.
Ska be pappa om att sätta up alla hyllor tavlor någon dag nästa vecka.

Här näst ska pappa, Kerstin och farfar komma för att fira syster. Det kommer att bli mysigt.


En före- och efterblid:



Dock ser det ur så hät på an andra sidan rummet:





















Ny bil?

Idag var ju som sagt jag och Julia och tittade på bilar. Inte för att vi skulle köpa någon (än), utan för att hennes mamma skulle köpa en ny. Och jag kan inte mer än instämma  hur roligt de skulle vara med körkort och någon svart fin sak att köra. Sedan så tog vi en liten sväng på stan, om man nu kan kalla det en liten sväng. De blev ju ganska länge och liksom Julia hittade jag en hel del fynd. Bland annat en mysdress som ska användas mycket i sommar när man är på sånt där myshumör som man bara är under de regniga sommardagarna. Jag hittade även en röd väska och lite annat smått.

Sedan åkte jag ut en snabbis till Sofia för hennes omtalade födelsedagskalas med glasstårta. Dock blev just den delen av kalaset lite stressigt. Men vi får ses någon dag när jag kommit hem från Stockholm, Och då vi åker redan imorgon känns det lite stressigt eftersom att jag inte packat ännu och imorgon är jag upptagen med en tid hos frisören. Det är lite som vanligt, när jag planerat att packa långt innan vi åker så blir det oftast en sista sekund packning då allt slängs ner i väskan. Men de löser sig väll det med. Men vi får se om jag hinner blogga något imorgon innan vi åker..


Julia framför sin drömbil.


                

Sofias födelsedagsprsentströja från My Tina och Lillan?





           

















Sömnad

Troligen sista inlägget idag, here it comes. Trenchcoaten jag köpte var ett riktigt fynd, men den (som alla andra plagg) var lite stor runt midjan. Jag sydde in den och den blev riktigt snygg! Nu sitter jag och myser i mina nya mysbyxor framför dtorn och tv:n.
Nu får jag blogga själv i någon vecka, då Jennifer åker till Stockholm imorgon, hoppas du får det så roligt!

















Shopping shopping shopping

Herregud vad jag har shoppat idag. Jag gick upp jättetidigt, ja 10.00 är jättetidigt för mig.. Sedan åkte familjen (jag, min syster och min mamma) hem till Jennifer. Där fickade vi lite sedan åkte vi allihop för att kolla på bil. Det var väldigt skoj att kolla in alla fina bilar och få drömma lite om vår tid att bli med bil, haha. Där blev det lite chocklad, kaffelatte - mums - men mitt uppe i allt trevligt kom en turk och stötte på oss, han var lite rolig..  
Vi åkte sedan in till stan och det ett väldigt shoppande. Alla affärer har mycket realisation nu och då var det inte annat än för oss att passa på, eller hur? Efter ett par timmar på stan efter lunch och så, bar det hemmåt. Vi gick en sväng på IKANO och affärer runt om. Nu är jag jättetrött och funderar på att lägga mig tidigt.

I slutänden kom vi i alla fall hem med en ny, svart, fin bil. Jag kom hem med en väska, ett par mysbyxor, en bikini, en bh, ett par mjukis shorts, ett par skor, en trenchcoat och en axelbandslös tunika samt två presenter till min syster och en färgburk.


Lite bilder från dagen i norrköping (klicka för större bilder):



1: Jag idag.
2: Jennifer är målmedveten : ).
3: Vår goda mat (taco).
4: Min väska/necessär.
5: Alla inköp.
6: Nyinköpta väskan, älskar!

















Dagens låt <3

Dagens låt är Hold on be stong med Maria Haukaas Storeng-Hold, trogen rix fmlyssnare som man är, hah.















Mys-söndag

Otroligt att jag redan vid 12 är helt slut, fast tur är väll de eftersom att imogorn kommer nog bli en ganska lång dag eller åtminstone tidig. Jag ska upp ganska tidigt för att åka till lasarettet och sedan blir det som sagt att träffa Julia ett tag, då skulle nog inte en fika och en runda på stan sitta fel känner jag. Sedan på kvällen ska vi nog fira Sofia (med glasstårta såklart) som fyllde 16år idag, Så grattis till henne. Nu tror jag nog jag ska krypa ner i soffan och se någon mysig film, Vingar av glas kanske? Sådär lagom mysig för en söndagskväll.














Grattis Fia!




 









Släcktkalas och målning

Min dag började ganska så sent. Det blev att hoppa in i duschen för ett kommande släcktkalas hemma hos oss. Till en början var det ganska lungt, men sen.. Det var två barn på ett år och två på en sisodär tre, fyra år. Det gick inte att höra vad den som satt bredivid hade att säga, då kan ni ju tänka er ljudnivån. Ett-åringarna skrek efter mat och för att de var så trötta, tre-åringarna bråkade om vem som skulle ha dockan plus att 16 stycken vuxna personer stt och tjatade, skrattad och skrek tvärs över rummen. 
Kort sagt en väldigt kaotisk släcktträff.  

Efter att de åkt -  pusst - blev det till att måla och sms:a lite smtidigt. Nu har jag målat halva (hmm) rummet två gånger. Jag ska alltså måla tre gånger så att man kan ju säga att det är en bit kvar. Efter att ha fått tillrekligt med verktyg så gick det jättebra!! 
Det blir så mycket ljusare i rummet också : )


Bilder från idag (klicka för större):


      Jag idag^             Maten^          Små kusiner in action^        Fin målartröja^         

Min fina fot ^
















Dålig uppdatering

Väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna, men nu ska det bli ändring på det! Kom precis hem från Fredric där jag sov inatt. Sen fick jag höra något om att Julia tydligen ska komma hit imorn(?) Det vore väldigt roligt om det är så i alla fall. Sedan på tisdag blir det stockholm. Kan nog bli ganska roligt. Får bara hoppas att det finns bredband där vi ska bo så jag kan vara duktig och uppdatera bloggen!



stockholmimage2.jpg














Jag ska måla hela världen

Som jag skrev tidigare så ska jag måla om i mitt rum. Det får bli som ett sommarprojekt, som jag brukar ha (läsa en bok, sy en klänning, ja ni fattar). Jag har inte riktigt kommit fram till hur jag vill ha det, än. Men att det ska bli vita väggar är fastställt. Lite tankar och funderingar har jag, men vet dock inte hur jag ska få ut dem. Just nu har jag bara målat En vägg, då jag inte har alla verktyg som är nödvändiga (för att inte totalt slita ihjäl sig eller få ett fult resultat). Har hittat en jätte bra sida för den som ska måla och är nybörjare. Den heter "måla över tapet"

Sä här ser det ut i mitt rum just nu:





Vill ha det vitt på väggarna och färg på textilierna. Men det är där problemet kommer - vilken färg? 
Lite inspiration:


BIlder: Homepoint
















Nu grönskar det

Dålig uppdatering och allt, jag vet. Men det har varit så att jag har varit borta och sen har det ju varit midsommar och allt. Hoppas alla fick en bra midsommar. Själv tycker jag att midsommar är en väldigt överskattad dag på året. Då de flesta var bortresta bev det inte mycket till festande. Jag var med mamma och hennes kompisar och åt. Sedan drog jag till Ida där det blev ett mycket fototagende, haha. Roligt var det! Sedan bar det tillbaka till där mamma var och grillning. Vi tog bussen in till stan med förhopningar om något roligt, men icke sa nicke.. Vi åkte tillbaka, kolla på film med Emil och Carro kom en stund. På natten sov jag hos Ida.

Åkte hem relativt sent och fick ett ryck, som innabar att jag började måla mitt rum. Det blir det projekt att återkomma till.

Kvällen var sammanfattningsvis mycket trevlig med prat, skratt, mys, god mat, fotografering och trevligt sälskp.

Kolla även in Idas blogg 

Bilder från gårdagen:




















Misommar

Trevlig midsommar till er alla =)


Det rår inte stjärnorna för

Ditt liv är beroende av allt runt om kring. Du vet inte vad som kommer ske i framtiden. Även om du tror att du vet hur saker och ting kommer va, så kan allt ändras. Varje litet beslut som du tar eller andra fattar åt dig kommer påverka ditt liv. Imorgon kan du möta ditt livs kärlek eller göra ditt största misstag. Att kanske gå på stan i just den minuten kan komma  och förändara ditt liv. Tex. de som var i Thailand då tsunamin var, en del kanske hade missat flyget hem och till följd av der miste de sina liv. Livet hänger vid en skör tråd. Du är den som delvis styr ditt liv. Men det är så många andra faktorer som påverkar, fler än du anar. Det är väldigt häftigt att tänka. Om din mamma eller pappa hade tagit annorlunda beslut kanske inte gått på festen din mamma gick på eller flyttat dit de flyttade, så hade du kanske had annorlunda kompiskrest eller till och med inte funnits här.

Lev inte i det förflutna, utan ta bara lärdom av det och minns allt.
Oroa dig inte för framtiden, du vet inte vad den kommer ge och det ska man inte vara rädd för.
Lev här och nu! Ha lite framförhållning och njut av det du har just nu! 


Gårdagen - Idag - Imorgon

Hejsan!
Äntilgen igen hemma och en ledig stund. Vi tar allt frå början om vad jag har gjort.
Först (som ni vet) var jag på stan  Jennifer och sedan bar det iväg åt trädgårdsföreningen för mys med, förra, klassen.
Alla var lite trötta med men det var riktigt mysig att bara sitta och prata.De flesta ville kolla på matchen (Ryssland-Sverige) och vi var också hungriga.Vi drog oss in till centrum, en man kort. Vi började leta efter ett lämpigt ställe att äta på och samtidigt kolla sista av matchan. Det fick bli Kebebbaren, förövrigt den första i Linköping - inte illa!
Två klasskompisar och jag drog oss hemmåt,då vi bor åt samma håll. Jag sov sedan över hos en utav dem.

Jag kom hem vid tolv och tog en riktig låångdusch med peeling och rakning. Sedan upp till pappa för att hämta lite målargrejer. Jag ska nämligen måla om mitt rum, spännande! Sedan till mammas jobb och åt jättegod tornfisksallad och nu hemma.

Nu ska jag ta kontakt med Ida och Jennifer med flera om de kommande dagarna.
Här får ni liter bilder från igår:








Skor som inhandlades på H&M igår - Sköna och snygga!



Jag^
I omklädningsrummet på H&M. Trött som få efter en lång natt bestående av prat med Jennifer.




Mys i trädgårdsföreningen <3












Lately

Medans jag satt här i småtimmarna kom jag att tänka på den rolia sidan jag och Julia gick in på GoJane. Det var massor av roliga skor för bara nån hundralapp. Fast dock så tror jag det är lite i frakt. Men det ska väll bero på hur mycket man beställer. Dessutom måste jag bara tipsa om mitt nya favorit hårprodukts-märke Goldwell. Jag älskar alla deras produkter men framför allt silkesdropparna.

















The End

The End, så nu kan jag passa på att lägga upp några bilder från stan som vi faktiskt hann ta trots den stressiga rundan. Klänningen Julia provade måste jag säga var riktigt fin fast tröjan som jag hade var lite kort för min smak. I övrigt så är dom från H&m..






Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter två dagar hos Julia. Vi tog en snabbrunda på stan innan jag tog tåget hem. Så nu känner jag verkligen för att rensa lite bland sminket eftersom att jag hittade en sminkväska på Åhlens. Men de får nog bli efter jag myst lite framör tvn. Jag lånade en film av Julia, Confessions of a sociopathic social climber med Jennifer Love Hewitt. Den skulle tydligen vara väldigt ytlig, men jag tror ändå den är värd att se. Hörs lite senare!















Favoriter <3

God eftermiddag, hmm. Jag har inte ätit middag men rent tekniskt är det väl det.. Böjade dagen med en kaffelatte, juice och lite yoghurt. Sedan blev det skönt med dusch och nu blir det stan med Jennifer <3 Ska förövrigt till trädgårdsföreningen med klasskompisar klockan sju. Det blir någ lika trevligt som vanligt!

Jag älskar skönhetsproduker. Allt från smink till bodylotions och parfymer. Man måste få unna sig själv lite vardagslyx. Här är några av mina skönhetsfavoríter:

 -Man kan inte få för mycket utav det goda (eller?)




















Onsdag morgon

Ja, jag säger morgon för jag vaknade faktiskt nyss. Så nu blir det lite bråttom eftersom vi tänkte ta en sväng på stan innan jag ska åka hemmåt. Så vi dig får se hur lång tid vi får på oss att gå på stan. Men ja skulle verkligen behöva indhandla några nödvändigheter såsom vitt nagelack och torrshampoo och lite annat smått. Men oj så stressigt det blev nu. Hörs sen!


Jag gillar verkligen Mavalas små nagelacksburkar, eller heter det kanske flaskor? Hur som helst så sitter färgen nästan oberört kvar på naglarna i upp till 5 dar..




























Natty

Dags att avsulta dagen, och jag tänkte göra det med att skriva ett inlägg. Jag och Julia har varit ute och gått med Ida och Fisken. Eller vi rättare sagt följde Ida ner till stan är hon skulle ta bussen hem. Sedan tänkte vi gå till McDonalds men dom stängde tydligen redan vid 11. Så med det blev det inget av.

Imorn blir de förhoppningsvis stan, fast jag vill samtidigt sola. Fast det får nog vädret avgöra. Sedan trorjag nog det blir att ta tåget hem till norrköping för min del..



















Det äkta..

Hur vet man att han är den rätte? Visst älskar du honom men hur vet du att det inte finns någon ännu bättre där ute? För visst stör du dig på hans sätt att vara ibland. eller? Kanske kan man hitta den som man inte stör sig det minsta på. Åtminstone brukar de ju kännas så i bland. Men sen då? Ska man leva sitt liv med den man bara vid vissa tillfällen anser vara den rätte? Eller ska man fortsätta leta? Att leka med tanken. För kanske finns han, han som är rätt vid alla tillfällen..


Say that you love me

Do you want me?
Hur vet man att någon vill ha en? När man väl är där - allt är helt underbart. Du lever i en drömvärld där allt är fluffigt rosa. Du inbillar dig att han älskar dig och att hans leende betyder mer än vad han egentligen menar med det. Hur ska man veta vad har känner? Det finns egentligen inga bevis i världen. Och varför ska vi egentligen lägga någon enegi på att försöka lista ut har de tänker, då det är ett mysterium. Ska man bara acceptera och lita på hans ord, när det faktiskt finns en risk att han ljuger eller åtminstone inte vågar säga vad han tycker. Han måste kanske lita på dig för att du ska kunna lita på honom. Du offrar mycket, är det värt det? Kärlek kan vara det finaste men också ses som ett spel, när är det fint och när är det ett spel?    

RSS 2.0